Masse

Masse

Domaine Masse

Domaine Masse Père & Fils is een wijnhuis gevestigd in de beroemde Bourgogne-regio van Frankrijk. Dit familiebedrijf heeft een lange geschiedenis van wijnproductie en staat bekend om zijn toewijding aan het creëren van hoogwaardige wijnen die de essentie van het terroir en de druivensoorten tot uiting brengen.

Het domein bevindt zich in de Côte Chalonnaise, een subregio van de Bourgogne die wordt gewaardeerd om zijn uitstekende omstandigheden voor wijnbouw. Domaine Masse Père & Fils heeft verschillende wijngaarden in dit gebied, en ze richten zich voornamelijk op het cultiveren van de Chardonnay- en Pinot Noir-druiven, die kenmerkend zijn voor de Bourgogne.

De wijnen van Domaine Masse Père & Fils belichamen de traditionele wijnbereiding en aandacht voor detail die zo typerend zijn voor de Bourgogne. Ze streven ernaar om wijnen te produceren die de unieke karakteristieken van de bodem, het klimaat en de druivensoorten weerspiegelen. Dit komt tot uiting in de elegante aroma's, complexe smaakprofielen en uitgebalanceerde structuren van hun wijnen.

Filter
Aflopend sorteren

6 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

6 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst