Cielo e Terra

Cielo e Terra

Cielo e Terra

Cielo e Terra is een Italiaans wijnbedrijf gevestigd in Veneto, in het noordoosten van Italië. Het werd opgericht in 1908 en is nog steeds in familiebezit. Het bedrijf produceert een breed scala aan wijnen uit verschillende regio's van Italië, waaronder Veneto, Puglia, Friuli en Toscane. Ze staan vooral bekend om hun populaire merk Prosecco, genaamd "Cielo."

Cielo e Terra zet zich in voor het produceren van wijnen van hoge kwaliteit die de unieke kenmerken van hun respectievelijke terroirs tot uitdrukking brengen. Ze gebruiken moderne wijnbereidingstechnieken in combinatie met traditionele methoden om wijnen te produceren die zowel authentiek als innovatief zijn. Het bedrijf zet zich ook in voor duurzaamheid en heeft een aantal milieuvriendelijke praktijken geïmplementeerd in hun wijngaarden en wijnmakerijen.

Naast hun Prosecco produceert Cielo e Terra een breed scala aan andere wijnen, waaronder Pinot Grigio, Chardonnay, Cabernet Sauvignon, Merlot en Sangiovese. Ze produceren ook een aantal gepatenteerde melanges, zoals hun populaire "Cielo Rosso" en "Cielo Bianco." Over het algemeen is Cielo e Terra een gerespecteerde en bekende producent van Italiaanse wijnen die zowel in binnen- als buitenland worden genoten.

Filter
Aflopend sorteren

4 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

4 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst