Bennati

Bennati

Cantine Bennati

Cantine Bennati is een wijnmakerij in de regio Veneto in Italië. De familie Bennati produceert al meer dan een eeuw wijn in het gebied en de wijnmakerij wordt nu gerund door de vierde generatie van de familie.

Het wijnhuis heeft wijngaarden in verschillende gebieden van de regio Veneto, waaronder Valpolicella, Soave en Bardolino. Ze zijn gespecialiseerd in de productie van Amarone, een rijke en volle rode wijn gemaakt van gedeeltelijk gedroogde druiven, evenals Valpolicella- en Bardolino-wijnen.

Cantine Bennati gebruikt traditionele wijnbereidingstechnieken gecombineerd met moderne technologie om wijnen van hoge kwaliteit te produceren die een afspiegeling zijn van het terroir van de regio Veneto. Ze richten zich op duurzame en biologische praktijken in hun wijngaarden, waarbij ze gebruik maken van bodembedekkers en natuurlijke methoden voor ongediertebestrijding om de gezondheid van de wijnstokken te behouden.

Naast hun rode wijnen produceert Cantine Bennati ook een reeks witte wijnen, waaronder Soave en Pinot Grigio, evenals mousserende wijnen en dessertwijnen. De wijnmakerij is toegewijd aan het produceren van wijnen die de diversiteit en rijkdom van de regio Veneto laten zien, en hun toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid is zichtbaar in elke fles.

Filter
Aflopend sorteren

5 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

5 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst