Michel Noëllat & Fils

Michel Noëllat & Fils

Michel Noëllat & Fils

Michel Noëllat & Fils is een gerenommeerd wijnhuis gevestigd in de Bourgogne regio van Frankrijk. Dit familiebedrijf staat bekend om zijn productie van hoogwaardige rode en witte wijnen, voornamelijk gemaakt van de Pinot Noir en Chardonnay druivensoorten. Het wijnhuis heeft diepe wortels in de Bourgondische traditie en heeft een sterke reputatie opgebouwd in de loop der jaren.

Het wijnhuis Michel Noëllat & Fils heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot 1932, toen Michel Noëllat begon met het cultiveren van wijngaarden en het produceren van wijnen. Sindsdien heeft de familie Noëllat het erfgoed voortgezet en heeft het wijnhuis zich gevestigd als een belangrijke speler in de Bourgondische wijnscene.

Het wijnhuis bezit wijngaarden in verschillende prestigieuze appellaties van Bourgogne, waaronder Vosne-Romanée, Nuits-Saint-Georges en Chambolle-Musigny. Deze diverse terroirs dragen bij aan de complexiteit en verscheidenheid van hun wijnen. Michel Noëllat & Fils heeft zich toegelegd op een zorgvuldige benadering van wijnmaken, waarbij respect voor traditie en het unieke karakter van elke wijngaard voorop staan.

De wijnen van Michel Noëllat & Fils worden vaak geroemd om hun elegantie, verfijning en de uitdrukking van het terroir. De rode wijnen kunnen rijk zijn aan rode bessen en aardse tonen, terwijl de witte wijnen frisheid en expressieve fruitige aroma's vertonen. Het wijnhuis streeft naar het vangen van de authentieke essentie van de Bourgondische druivensoorten.

Filter
Aflopend sorteren

2 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

2 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst