Apostelhoeve

Apostelhoeve

Apostelhoeve

Apostelhoeve is een wijnmakerij gelegen in het zuiden van Nederland, vlakbij de stad Maastricht. Het is een van de oudste en meest gerenommeerde wijnmakerijen van het land, met een geschiedenis die teruggaat tot de 18e eeuw.

De wijnmakerij produceert een scala aan witte, rosé en mousserende wijnen met behulp van een verscheidenheid aan druivenrassen, waaronder Riesling, Pinot Gris, Müller-Thurgau en Auxerrois. De wijngaarden liggen op de hellingen van het Jekerdal, wat zorgt voor een ideaal microklimaat voor de druiventeelt.

Apostelhoeve staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid, en al zijn wijnen worden gemaakt met behulp van traditionele wijnbereidingsmethoden. De druiven worden met de hand geplukt en zorgvuldig gesorteerd voordat ze worden gefermenteerd en gerijpt in roestvrijstalen tanks of eiken vaten.

Het wijnhuis heeft talloze prijzen en onderscheidingen gewonnen voor zijn wijnen, zowel nationaal als internationaal. Zijn vlaggenschipwijn, de Riesling Apostelhoeve, wordt beschreven als een "knapperige en verfrissende wijn" met "aroma's van citrus en groene appel".

Apostelhoeve is een goed voorbeeld van de hoogwaardige wijnen die in Nederland geproduceerd kunnen worden en zijn wijnen staan hoog aangeschreven bij wijnliefhebbers over de hele wereld.

Filter
Aflopend sorteren

6 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

6 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst