Misty Cove Wines

Misty Cove Wines

Misty Cove

Misty Cove Wines is een wijnmakerij in familiebezit in de regio Marlborough in Nieuw-Zeeland, bekend om zijn productie van hoogwaardige wijnen, met name Sauvignon Blanc en Pinot Noir. Het wijnhuis werd in 2008 opgericht door Andrew Bailey, die opgroeide in de wijnstreek Marlborough en meer dan 20 jaar ervaring heeft in de wijnindustrie.

Misty Cove Wines haalt zijn druiven uit verschillende wijngaarden in Marlborough, met de nadruk op duurzame en milieuvriendelijke landbouwpraktijken. De wijnmakerij produceert een scala aan variëteiten, waaronder Sauvignon Blanc, Pinot Noir, Chardonnay en Riesling.

De wijnbereidingsfilosofie bij Misty Cove Wines is om het unieke terroir van de Marlborough-regio in de wijnen te laten doorschijnen. Het productieproces van de wijnmakerij omvat minimale tussenkomst, met de nadruk op het volledig laten ontplooien van de natuurlijke smaken en aroma's van de druiven.

Misty Cove Wines heeft talloze onderscheidingen ontvangen voor zijn wijnen, waaronder gouden medailles op de New Zealand International Wine Show en de Air New Zealand Wine Awards. Het wijnhuis is ook erkend voor zijn inzet voor duurzaamheid, met certificeringen van Sustainable Winegrowing New Zealand en de New Zealand Winegrowers Association.

Misty Cove Wines is een gerespecteerde producent van eersteklas Nieuw-Zeelandse wijnen, met een focus op duurzame landbouwpraktijken en technieken voor het maken van wijn met minimale tussenkomst.

Filter
Aflopend sorteren

9 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

9 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst