Julius Klein

Julius Klein

Weingut Julius Klein

Julius Klein is een familiebedrijf in de regio Carnuntum in Oostenrijk. Het wijnhuis werd opgericht in 1720 en is daarmee een van de oudste wijnhuizen in het gebied. Tegenwoordig wordt het wijnhuis gerund door de 8e en 9e generatie van de familie Klein.

De wijnmakerij Julius Klein produceert een scala aan witte, rode en roséwijnen, waaronder Grüner Veltliner, Chardonnay, Zweigelt, Blaufränkisch en St. Laurent. Het wijnhuis staat bekend om zijn nadruk op duurzame en milieuvriendelijke wijnbereidingsmethoden, zoals biologische en biodynamische landbouwmethoden. De wijnmakerij gebruikt ook natuurlijke gisten tijdens de fermentatie en vermijdt het gebruik van kunstmatige toevoegingen.

Julius Klein heeft talloze onderscheidingen en erkenning gekregen voor hun wijnen, waaronder de benoeming tot een van de "Top 100 Wineries of the Year" door Wine & Spirits Magazine. De wijnmakerij heeft ook een prachtige proefruimte die bezoekers de mogelijkheid biedt om hun wijnen te proeven en meer te leren over de geschiedenis van de wijnmakerij en het wijnbereidingsproces.

Filter
Aflopend sorteren

6 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

6 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst