Windmeul Kelder

Windmeul Kelder

Windmeul Kelder Wine Estate

Windmeul Kelder is een wijnmakerij in familiebezit in Paarl, een wijnstreek in de West-Kaap van Zuid-Afrika. Het wijnhuis is opgericht in 1944 en produceert al meer dan 75 jaar wijnen. Windmeul Kelder staat bekend om zijn hoogwaardige wijnen met een goede prijs-kwaliteitverhouding en zijn toewijding aan duurzame landbouwpraktijken.

De wijngaarden zijn gelegen op de hellingen van de Paarlberg, wat zorgt voor een uniek microklimaat dat ideaal is voor het telen van druiven. De wijnmakerij produceert een scala aan wijnen, waaronder Chenin Blanc, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Shiraz, Cabernet Sauvignon en Pinotage.

Windmeul Kelder zet zich in voor duurzame landbouwpraktijken en heeft verschillende initiatieven geïmplementeerd om de impact op het milieu te verminderen. Deze omvatten het gebruik van zonne-energie om elektriciteit op te wekken, het recyclen van afvalwater en het verminderen van het waterverbruik door middel van druppelirrigatie. De wijnmakerij ondersteunt ook lokale gemeenschappen via verschillende projecten voor sociale verantwoordelijkheid.

Filter
Aflopend sorteren

2 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

2 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst