de Kleine Schorre

de Kleine Schorre

Wijnhoeve De Kleine Schorre

De Kleine Schorre is een wijnmakerij gelegen in de provincie Zeeland, in het zuidwesten van Nederland. Het is een van de grootste en bekendste wijnmakerijen van het land en produceert een scala aan witte, rosé en mousserende wijnen met een verscheidenheid aan druivensoorten.

Het wijnhuis is gelegen op een voormalige appelboomgaard, wat een ideale locatie is voor de druiventeelt. Het koele zeeklimaat, gecombineerd met de zandgrond en de zeebries, creëert een uniek terroir dat perfect is voor het produceren van hoogwaardige wijnen.

De Kleine Schorre staat bekend om zijn toewijding aan duurzaamheid en milieubeheer, en al zijn wijnen worden gemaakt met behulp van biologische en biodynamische methoden. De wijnmakerij maakt ook gebruik van zonnepanelen en regenwateropvang om de impact op het milieu te minimaliseren.

De wijnmakerij produceert een scala aan wijnen met een verscheidenheid aan druivenrassen, waaronder Pinot Gris, Rivaner, Auxerrois en Pinot Noir. Zijn paradepaardje, de Schouwen-D®uiveland Brut, is een mousserende wijn die talloze prijzen en onderscheidingen heeft gewonnen voor zijn kwaliteit en smaakprofiel.

De Kleine Schorre is een goed voorbeeld van de groeiende wijnindustrie in Nederland en zijn wijnen staan hoog aangeschreven bij wijnliefhebbers over de hele wereld.

Filter
Aflopend sorteren

4 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

4 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst