Jurtschitsch

Jurtschitsch

Weingut Jurtschitsch

Jurtschitsch is een familiebedrijf in de regio Kamptal in Oostenrijk. Het wijnhuis heeft een geschiedenis die meer dan 200 jaar teruggaat en wordt momenteel gerund door de vijfde en zesde generatie van de familie.

Het wijnhuis staat bekend om het produceren van wijnen van hoge kwaliteit die zijn gemaakt met behulp van duurzame landbouwmethoden. Ze verbouwen druiven op hun eigen wijngaarden, die gelegen zijn op de hellingen van de Heiligenstein en de Gaisberg. De bodems in deze gebieden zijn voornamelijk samengesteld uit verschillende soorten vulkanisch gesteente, wat bijdraagt ​​aan de unieke kenmerken van de wijnen.

Jurtschitsch produceert een breed scala aan wijnen, waaronder Grüner Veltliner, Riesling en andere witte en rode variëteiten. Ze gebruiken een combinatie van traditionele en moderne wijnbereidingstechnieken om wijnen te produceren die expressief, complex en een afspiegeling zijn van hun terroir.

Het wijnhuis heeft in de loop der jaren talloze prijzen en onderscheidingen gewonnen en wordt beschouwd als een van de toonaangevende producenten in de regio. Hun wijnen zijn verkrijgbaar in vele landen over de hele wereld en staan ​​hoog aangeschreven bij zowel wijnliefhebbers als critici.

Filter
Aflopend sorteren

8 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

8 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst