Bell Cros

Bell Cros

Bell Cros

Bell Cros is een parel in Montsant vlakbij Priorat. Het wijnhuis bezit hooggelegen wijngaarden met oude stokken en er werken gepassioneerde wijnmakers:

Bell Cros bevindt zich in het prachtige Montsant-gebied, ten noorden van Priorat in Spanje. De wijngaarden liggen op hoogtes tussen 500 en 700 meter, wat zorgt voor een frisse finesse in de wijnen. De focus ligt op Garnacha (zwart en wit) en Carinena, die gedijen op de kalkhoudende leisteenbodems in dit gebied. Joan Asens, de wijnmaker, streeft naar natuurlijke wijnbouw met minimale interventie. Hij wil de pure expressie van de druif en het terroir in zijn wijnen laten terugkomen.

De wijnen van Bell Cros behoren tot de top van de Montsant-regio. Joan Asens werkt met respect voor de natuur en het milieu. De wijnen van Bell Cros zijn authentiek en weerspiegelen het terroir van Montsant. De wijnen van Bell Cros bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Bell Cros is een wijnhuis met een passie voor natuurlijke wijnbouw en terroir gedreven wijnen. De wijnen van Bell Cros zijn elegant, complex en perfect voor wijnliefhebbers die op zoek zijn naar iets unieks.

Filter
Aflopend sorteren

7 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

7 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst