Wirra Wirra

Wirra Wirra

Wirra Wirra Vineyards

Wirra Wirra is een historische wijnmakerij in McLaren Vale, Zuid-Australië, die werd opgericht in 1894. De wijnmakerij heeft een lange en rijke geschiedenis, opgericht door Robert Strangways Wigley, een man die zowel een opmerkelijke figuur was in de wijnindustrie als een beetje een excentriek karakter. De wijnmakerij is vernoemd naar het lokale Aboriginal woord voor "tussen de gombomen", wat de prachtige natuurlijke omgeving van het landgoed weerspiegelt.

Tegenwoordig is Wirra Wirra een van de meest gerespecteerde wijnmakerijen in Australië, met een reputatie voor het produceren van wijnen van hoge kwaliteit die het unieke karakter van de McLaren Vale-regio tot uitdrukking brengen. Het wijnhuis is vooral bekend om zijn rode wijnen, met name Shiraz en Cabernet Sauvignon, maar produceert ook een scala aan witte wijnen, waaronder Chardonnay en Sauvignon Blanc.

Een van de kenmerken van Wirra Wirra is haar inzet voor duurzame wijnbouw en wijnbereiding. De wijnmakerij heeft een aantal initiatieven geïmplementeerd om de impact op het milieu te verminderen, waaronder het gebruik van biologische en biodynamische landbouwtechnieken, de installatie van zonnepanelen en het recyclen van water en andere materialen.

Filter
Aflopend sorteren

10 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

10 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst