Haute Cabrière

Haute Cabrière

Haute Cabrière

Haute Cabrière is een gerenommeerd wijnhuis gevestigd in de wijnregio Franschhoek in Zuid-Afrika. Het wijnhuis staat bekend om zijn expertise in mousserende wijnen, zoals Cap Classique, evenals andere premium rode en witte wijnen. Hier is een beschrijving van Haute Cabrière:

Geschiedenis: Haute Cabrière werd opgericht in 1982 door Achim von Arnim, een Duitse wijnmaker met een passie voor mousserende wijnen. Het wijnhuis is genoemd naar het Franse "Haute Cabrière," wat "hooggelegen kelder" betekent, vanwege de prachtige ligging in de bergen van Franschhoek. Het was een van de pioniers in Zuid-Afrika wat betreft mousserende wijnproductie, en het heeft sindsdien een uitstekende reputatie opgebouwd.

Het wijnhuis is prachtig gelegen op de hellingen van de Franschhoek-vallei, met een panoramisch uitzicht op het omliggende landschap. Deze locatie draagt bij aan de unieke terroir en ideale omstandigheden voor het verbouwen van druiven en het produceren van kwaliteitswijnen. Het wijnhuis staat bekend om zijn traditionele methode voor het produceren van mousserende wijnen, waarbij de tweede gisting op de fles plaatsvindt, vergelijkbaar met de methode die wordt gebruikt in de Franse Champagne-regio. Dit proces zorgt voor elegante en verfijnde mousserende wijnen.

Filter
Aflopend sorteren

6 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

6 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst