Scheid Family Wines

Scheid Family Wines

Scheid Family Wines

Scheid Family Wines is een wijnhuis gevestigd in Monterey, Californië. Het wijnhuis is opgericht door Al Scheid in 1972 en is sindsdien uitgegroeid tot een bekend en gerespecteerd wijnmerk in de regio. 

Scheid Family Wines is toegewijd aan duurzame wijnbouwpraktijken en het produceren van hoogwaardige wijnen die de unieke kenmerken van het Monterey-terroir weerspiegelen. Ze streven naar balans, complexiteit en expressie in al hun wijnen, en maken gebruik van moderne technieken en innovatieve benaderingen om uitzonderlijke kwaliteit te leveren.

Het wijnassortiment van Scheid Family Wines is divers en omvat verschillende druivensoorten, zoals Chardonnay, Pinot Noir, Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah en vele andere. Ze hebben ook speciale cuvées en blends die de creativiteit en expertise van het wijnmakersteam laten zien.

De wijnen van Scheid Family Wines worden gekenmerkt door hun intense fruitigheid, evenwichtige zuurgraad en verfijnde structuur. Of je nu een liefhebber bent van witte wijnen, rode wijnen of rosé, er is een brede selectie om aan verschillende smaakvoorkeuren te voldoen.

Pareto's Estate

De wijngaarden van Pareto's Estate bevinden zich in Monterey County aan de centrale kust van Californië. Dit gebied staat bekend om het langste groeiseizoen in Californië, dat gemiddeld ongeveer twee weken langer duurt dan in andere regio's. Ze danken de mist in de vroege ochtend en de windvlagen in de middag voor dit gelukkige fenomeen, het veroorzaakt grote schade aan de kapsels van vrouwen, maar de druiven zijn er dol op.

District 7 Estate

District 7 Estate is een gerenommeerd wijnhuis gelegen in Monterey County, Californië. Het wijnhuis staat bekend om zijn focus op het produceren van premium wijnen die de expressie van het unieke terroir van Monterey County weerspiegelen. De wijngaarden van District 7 Estate beslaan een divers landschap met verschillende microklimaten en bodemsoorten. Dit stelt hen in staat om een breed scala aan druivensoorten te telen en wijnen te creëren die de specifieke kenmerken van elke locatie weerspiegelen.

Filter
Aflopend sorteren

7 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

7 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst