Aubert & Mathieu

Aubert & Mathieu

Aubert & Mathieu

Domaine Aubert & Mathieu is een wijnmakerij gelegen in het dorp Villedaigne in de regio Languedoc-Roussillon in Zuid-Frankrijk. Het wijnhuis is eigendom van en wordt beheerd door de families Aubert en Mathieu, die gepassioneerd zijn over het produceren van wijnen van hoge kwaliteit die het unieke terroir van hun wijngaarden weerspiegelen.

De wijnmakerij produceert een scala aan wijnen, waaronder rood, wit en rosé, met behulp van traditionele wijnbereidingsmethoden die prioriteit geven aan de expressie van de druiven en het terroir. Het wijnhuis staat vooral bekend om zijn rode wijnen, gemaakt van een blend van druivensoorten die goed passen bij het mediterrane klimaat van de regio Languedoc-Roussillon.

De wijngaarden van de wijnmakerij zijn geplant op rotsachtige hellingen met verschillende hoogtes en grondsoorten, waardoor een breed scala aan druivensoorten en smaakprofielen mogelijk is. De toewijding van de wijnmakerij aan duurzame wijnbouwpraktijken zorgt ervoor dat de wijngaarden worden beheerd op een manier die ecologisch verantwoord is en het lokale ecosysteem respecteert.

Domaine Aubert & Mathieu is een gerespecteerde wijnmakerij in de regio Languedoc-Roussillon, bekend om het produceren van wijnen van hoge kwaliteit die het unieke terroir van hun wijngaarden weerspiegelen.

Filter
Aflopend sorteren

8 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

8 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst