Matetic

Matetic

Matetic Vineyards

Matetic is een Chileense wijnmakerij gelegen in de San Antonio-vallei, ongeveer 120 km ten westen van Santiago. Het wijnhuis is toegewijd aan het produceren van hoogwaardige biologische en biodynamische wijnen die het unieke terroir van de regio weerspiegelen.

Matetic produceert een scala aan wijnen, waaronder Chardonnay, Sauvignon Blanc, Pinot Noir en Syrah. Het wijnhuis staat bekend om zijn toewijding aan biologische en biodynamische landbouwpraktijken, waaronder het gebruik van natuurlijke meststoffen en ongediertebestrijdingsmethoden, en het laten groeien van de wijnstokken in harmonie met het omringende ecosysteem.

Een van de bekendste wijnen van Matetic is de EQ Syrah, een volle wijn met tonen van bramen, bosbessen en kruiden. Het rijpt 18 maanden in Franse eikenhouten vaten en heeft hoge beoordelingen gekregen van wijncritici.

Een andere opmerkelijke wijn van Matetic is de Corralillo Pinot Noir, een complexe en volle wijn met tonen van kersen, aardbeien en kruiden. Het rijpt 12 maanden in Franse eikenhouten vaten en heeft talloze onderscheidingen en onderscheidingen ontvangen van wijncritici.

Matetic is een zeer gerespecteerde wijnmakerij die bekend staat om zijn toewijding aan biologische en biodynamische landbouwpraktijken en het produceren van wijnen van hoge kwaliteit die het unieke terroir van de San Antonio-vallei weerspiegelen.

Filter
Aflopend sorteren

6 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

6 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst