Jordan

Jordan

Jordan

Jordan Wine Estate is een vooraanstaand wijnhuis gelegen in de Stellenbosch-regio van Zuid-Afrika, een gebied dat bekend staat om zijn uitstekende wijnproductie. Sinds de oprichting in 1982 heeft Jordan een reputatie opgebouwd voor het produceren van hoogwaardige wijnen die de unieke terroir van Stellenbosch weerspiegelen.

Het wijnhuis is opgericht door Gary en Kathy Jordan, die zich toeleggen op het cultiveren van wijngaarden van de hoogste kwaliteit en het produceren van wijnen die elegantie, balans en complexiteit belichamen. Jordan Wine Estate staat vooral bekend om zijn uitstekende Chardonnay en Cabernet Sauvignon, evenals hun opmerkelijke Bordeaux-blend genaamd "The Sophia".

Met een sterke focus op duurzaamheid en milieuverantwoordelijkheid, heeft Jordan Wine Estate geïnvesteerd in state-of-the-art wijnbouwpraktijken en heeft het een toegewijd team van wijnmakers en wijnbouwers die streven naar excellentie in elke fles.

Jordan Wine Estate blijft een van de meest gerespecteerde en gewaardeerde wijnhuizen van Zuid-Afrika, en hun wijnen worden wereldwijd erkend voor hun uitmuntende kwaliteit en karakter.

Filter
Aflopend sorteren

15 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

15 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst