Golan Heights Winery

Golan Heights Winery

Golan Heights Winery

Golan Heights Winery is een Israëlische wijnmakerij in Katzrin, in de regio Golan Heights in Israël. De wijnmakerij werd in 1983 opgericht door vier kibboetsim (collectieve boerderijen) in het gebied en is sindsdien uitgegroeid tot een van de belangrijkste en meest invloedrijke wijnmakerijen van Israël.

Golan Heights Winery produceert een breed scala aan wijnen, waaronder rode, witte en roséwijnen gemaakt van verschillende druivensoorten, zoals Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah, Chardonnay, Sauvignon Blanc en Gewürztraminer. De wijnmakerij maakt gebruik van de modernste technologie in zijn wijnbereidingsprocessen en zet zich in voor duurzame landbouw en milieupraktijken.

Een van de beroemdste wijnen van de wijnmakerij is de Yarden Cabernet Sauvignon, die is gemaakt van druiven die zijn geteeld in de regio Golan Heights. Deze wijn heeft talloze onderscheidingen en onderscheidingen ontvangen, waaronder erkenning van Wine Spectator, Wine & Spirits en Robert Parker's Wine Advocate.

Golan Heights Winery staat ook bekend om zijn mousserende wijn Yarden Blanc de Blancs, die is gemaakt van Chardonnay-druiven en meerdere jaren op zijn droesem heeft gerijpt om een rijk en complex smaakprofiel te ontwikkelen.

Naast het produceren van wijn, is Golan Heights Winery ook betrokken bij het promoten en bevorderen van de Israëlische wijnindustrie als geheel. De wijnmakerij heeft een onderzoeks- en ontwikkelingscentrum opgericht om nieuwe wijnbereidingstechnieken en druivensoorten te onderzoeken, en heeft samengewerkt met andere wijnmakerijen en onderzoeksinstellingen om duurzame landbouw en milieuvriendelijke praktijken in de industrie te promoten.

Filter
Aflopend sorteren

14 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

14 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst