Reyneke

Reyneke

Reyneke

Reyneke is een opmerkelijk wijnhuis gevestigd in Stellenbosch, Zuid-Afrika, dat bekend staat om zijn focus op biologische en biodynamische wijnbouwpraktijken en het produceren van hoogwaardige, duurzame wijnen. Het wijnhuis, opgericht door Johan Reyneke in 1998, heeft een sterke toewijding aan het creëren van wijnen die niet alleen de unieke terroir van de regio weerspiegelen, maar ook in harmonie zijn met de natuurlijke omgeving.

Reyneke beheert zijn wijngaarden op basis van biologische en biodynamische principes, waarbij wordt gestreefd naar een holistische benadering van wijnbouw die de biodiversiteit bevordert, het ecosysteem ondersteunt en de impact op het milieu minimaliseert. Dit omvat het gebruik van organische meststoffen, natuurlijke onkruidbestrijdingsmethoden en het behoud van gezonde bodems. Het wijnhuis heeft ook zijn eigen kudde schapen die worden ingezet om onkruid te beheren en de bodem te verrijken.

Reyneke produceert een scala aan wijnen, waaronder Chenin Blanc, Sauvignon Blanc, Cabernet Sauvignon, Syrah en Pinotage, die allemaal worden gekenmerkt door hun uitgesproken karakter, elegantie en complexiteit. Het wijnhuis streeft ernaar om wijnen te maken die de expressie van het terroir weerspiegelen, met minimale interventie in de kelder om de natuurlijke smaken en aroma's te behouden.

Met zijn toewijding aan duurzaamheid, kwaliteit en vakmanschap heeft Reyneke een reputatie opgebouwd als een van de toonaangevende producenten van biologische en biodynamische wijnen in Zuid-Afrika. Hun wijnen worden internationaal erkend en gewaardeerd door wijnliefhebbers over de hele wereld.

Filter
Aflopend sorteren

10 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

10 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst