Villa Sandi

Villa Sandi

Villa Sandi

Villa Sandi is een gerenommeerd wijnhuis gevestigd in de provincie Treviso, in de regio Veneto, Noordoost-Italië. Dit historische landgoed heeft diepe wortels in de regio, met een rijke geschiedenis die teruggaat tot de 17e eeuw. Het wijnhuis is vernoemd naar de majestueuze Villa Sandi, een prachtig landgoed en historisch monument dat dient als het hart van het wijnmakerijcomplex.

Het wijnhuis Villa Sandi staat bekend om zijn toewijding aan het produceren van hoogwaardige mousserende wijnen, met name Prosecco, die wereldwijd gewaardeerd worden om hun kwaliteit, elegantie en finesse. Het landgoed beschikt over uitgestrekte wijngaarden die zich uitstrekken over de glooiende heuvels van Conegliano en Valdobbiadene, waar de Glera-druif, de belangrijkste variëteit voor Prosecco, gedijt in het gunstige microklimaat en de kalkrijke bodems.

Villa Sandi staat bekend om zijn voortdurende streven naar excellentie, van de wijngaard tot in de wijnkelder. Het wijnhuis combineert traditionele wijnbouwpraktijken met moderne technieken om wijnen van uitzonderlijke kwaliteit te produceren die de unieke terroir van de regio tot uitdrukking brengen. De wijnen van Villa Sandi worden gekenmerkt door hun levendige fruitigheid, verfijnde bubbels en harmonieuze balans, waardoor ze ideaal zijn voor feestelijke gelegenheden en momenten van genot.

Naast Prosecco produceert Villa Sandi ook een scala aan andere wijnen, waaronder sprankelende rosés, stille witte en rode wijnen, die allemaal de geest en het vakmanschap van dit prestigieuze wijnhuis belichamen. Met zijn rijke erfgoed, toewijding aan kwaliteit en voortdurende innovatie blijft Villa Sandi een vooraanstaande producent van mousserende wijnen en een trotse ambassadeur van de Italiaanse wijntraditie.

Filter
Aflopend sorteren

9 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

9 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst