Pellegrino

Pellegrino

Cantine Pellegrino 1880

Cantine Pellegrino is een historische wijnmakerij in Marsala, een stad in het meest westelijke deel van Sicilië, Italië. Opgericht in 1880 door Paolo Pellegrino, is het wijnhuis nog steeds eigendom van en wordt het beheerd door de familie Pellegrino. De wijnmakerij produceert een breed scala aan wijnen, waaronder Marsala, Grillo, Catarratto, Nero d'Avola, Syrah en Zibibbo.

Cantine Pellegrino 1880 staat bekend om zijn toewijding aan het maken van kwaliteitswijnen en zijn toewijding aan duurzaamheid. De wijnmakerij heeft tal van certificeringen ontvangen, waaronder de ISO 14001-certificering voor milieubeheer, de EMAS-milieucertificering en de SA8000-certificering voor sociale verantwoording. De wijngaarden van de wijnmakerij bevinden zich in enkele van de meest vruchtbare gebieden van Sicilië, met een totale oppervlakte van meer dan 300 hectare.

Cantine Pellegrino is een gerespecteerde wijnmakerij met een lange geschiedenis en een toewijding om wijnen van hoge kwaliteit te produceren die het unieke terroir van Sicilië weerspiegelen.

Filter
Aflopend sorteren

12 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

12 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst