Bernard en Jaeger Defaix

Bernard en Jaeger Defaix

Domaine Bernard Defaix - Domaine Jaeger Defaix

Domaine Bernard Defaix en Domaine Jaeger-Defaix zijn twee afzonderlijke wijnhuizen in de regio Chablis in de Bourgogne, Frankrijk. Ze zijn echter beide eigendom van en worden beheerd door dezelfde familie, de familie Defaix.

Domaine Bernard Defaix werd in 1959 opgericht door Bernard Defaix en wordt momenteel geleid door zijn twee zonen, Didier en Sylvain. Het wijnhuis staat bekend om het produceren van Chablis-wijnen van hoge kwaliteit, die zijn gemaakt met behulp van traditionele Bourgondische wijnbereidingstechnieken. De wijngaarden van Domaine Bernard Defaix liggen verspreid over de heuvels van de regio Chablis en zijn aangeplant met Chardonnay-druiven. De wijnmakerij produceert een scala aan Chablis-wijnen, waaronder hun Chablis-, Chablis Premier Cru- en Chablis Grand Cru-wijnen.

Domaine Jaeger-Defaix werd in 2004 opgericht door Hélène Jaeger-Defaix, de dochter van Didier Defaix. Het wijnhuis staat bekend om het produceren van biologische en biodynamische wijnen, die zijn gemaakt met behulp van natuurlijke wijnbereidingstechnieken. De wijngaarden van Domaine Jaeger-Defaix liggen eveneens in de regio Chablis en zijn aangeplant met Chardonnay druiven. De wijnmakerij produceert een scala aan Chablis-wijnen, waaronder hun Chablis-, Chablis Premier Cru- en Chablis Grand Cru-wijnen.

Zowel Domaine Bernard Defaix als Domaine Jaeger-Defaix zijn hoog aangeschreven wijnmakerijen in de regio Chablis, bekend om het produceren van hoogwaardige Chardonnay-wijnen die het unieke terroir van de regio weerspiegelen.

Filter
Aflopend sorteren

7 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

7 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst