Sparkling

Golan Heights Winery Sparkling

Golan Heights Winery produceert verschillende mousserende wijnen onder zijn label, waaronder de Yarden Blanc de Blancs en de Yarden Rosé. Deze wijnen worden gemaakt met behulp van de traditionele Champagne-methode, waarbij een secundaire gisting op fles plaatsvindt om de carbonatatie te produceren.

De Yarden Blanc de Blancs is volledig gemaakt van Chardonnay-druiven die zijn geteeld in de regio Golan Heights. De wijn rijpt minimaal vijf jaar op fles, wat resulteert in een complexe en elegante wijn met smaken van citrus, groene appel en geroosterd brood.

De Yarden Rosé is gemaakt van een blend van Pinot Noir en Chardonnay druiven, ook geteeld in de regio Golan Heights. De wijn rijpt minimaal drie jaar op fles, wat resulteert in een wijn met een delicate zalmroze kleur en aroma's van rode bessen en citrus.

Beide mousserende wijnen van Golan Heights Winery staan bekend om hun hoge kwaliteit en hebben talloze prijzen en onderscheidingen gewonnen in internationale wijncompetities. Ze zijn een goed voorbeeld van de uitstekende mousserende wijnen die geproduceerd kunnen worden in de regio Golan Heights.

Filter
Aflopend sorteren

2 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

2 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst