Emiliana

Emiliana

Emiliana Organic Vineyards

Aan het eind van de jaren 90 waren Rafael en José Guilisasti erg visionair toen ze zagen dat de markt begon te veranderen en dat consumenten wereldwijd bewust begonnen te kiezen voor de producten die ze consumeerden, niet alleen vanwege hun gezondheid, maar ook vanwege de milieu- en sociale effecten ervan.

Samen met de visionaire wijnmaker Álvaro Espinoza begonnen ze een conventionele Chileense wijnmakerij om te bouwen tot een 100% biologische en biodynamische wijnmakerij, met als vast doel wijnen van de hoogste kwaliteit te creëren met respect voor mens en milieu.

Na meer dan 2 decennia is wat begon als een droom vandaag de dag een volledig portfolio van producten, met zowel nationale als internationale erkenningen, die voldoen aan de behoeften van de hedendaagse consument.

Gericht op de productie van biologische kwaliteitswijnen, is Emiliana de afgelopen tien jaar uitgegroeid tot een van de meest relevante biologische en biodynamische wijnbedrijven ter wereld.

Tegenwoordig zijn ze aanwezig in de belangrijkste wijnvalleien in Chili, wat de harmonie weerspiegelt tussen wijnen van de hoogste kwaliteit en respect voor het milieu en de mensen.

Filter
Aflopend sorteren

15 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

15 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst