Emiliana

Emiliana

Emiliana Organic Vineyards

Emiliana Organic Vineyards is een Chileense wijnmakerij die is opgericht in 1986 en is gelegen in de Colchagua-vallei, ongeveer 150 km ten zuiden van Santiago. Het wijnhuis zet zich in voor het produceren van hoogwaardige, biologische en biodynamische wijnen die het unieke terroir van de Colchagua-vallei weerspiegelen.

Emiliana Organic Vineyards produceert een breed scala aan wijnen, waaronder Cabernet Sauvignon, Carmenere, Syrah, Chardonnay en Sauvignon Blanc. Het wijnhuis staat bekend om zijn toewijding aan duurzame en biologische landbouwpraktijken, waaronder het gebruik van natuurlijke meststoffen en ongediertebestrijdingsmethoden, en het gebruik van bijen en andere insecten om de wijnstokken te bestuiven.

Een van de beroemdste wijnen van Emiliana Organic Vineyards is de Coyam, een blend van Syrah, Carmenere, Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot en Mourvedre. Het is een volle wijn met tonen van bramen, zwarte bessen en chocolade, en heeft talloze onderscheidingen en onderscheidingen ontvangen van wijncritici.

Een andere opmerkelijke wijn van Emiliana Organic Vineyards is de Adobe Reserva Cabernet Sauvignon, gemaakt van biologische druiven en 12 maanden gerijpt in Franse eikenhouten vaten. Het is een soepele en uitgebalanceerde wijn met tonen van zwarte kersen, cassis en vanille, en is van grote waarde voor zijn prijs.

Emiliana Organic Vineyards zet zich in voor het produceren van wijnen van hoge kwaliteit die zowel heerlijk als duurzaam zijn, en is een must-visit bestemming voor wijnliefhebbers die geïnteresseerd zijn in biologische en biodynamische wijnbereidingspraktijken.

Filter
Aflopend sorteren

16 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

16 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst