Eve & Michel Rey

Eve & Michel Rey

Domaine Eve & Michel Rey

Domaine Eve & Michel Rey is een charmante wijngaard gelegen in het pittoreske dorpje Vergisson, in het hart van de Mâconnais. Omringd door glooiende heuvels en met een adembenemend uitzicht op de Roche de Vergisson en de Roche de Solutré, is dit domein een oase van rust en natuurlijke schoonheid.

Eve en Michel Rey, gedreven door hun passie voor wijn, namen in 1988 de dappere stap om hun eigen wijndomein te creëren. Met hun gedeelde expertise en unieke visie op wijnbouw, zetten ze zich in om wijnen van uitzonderlijke kwaliteit te produceren.

Biologische toewijding

Eve en Michel zijn fervente voorstanders van duurzame landbouw. Sinds 2000 worden hun wijngaarden volledig biologisch bewerkt, met respect voor de natuurlijke omgeving. Dit resulteert in gezonde druiven die de pure expressie van hun terroir weerspiegelen.

De wijnen

Domaine Eve & Michel Rey is gespecialiseerd in Chardonnay wijnen uit de appellaties Pouilly-Fuissé, Saint-Véran en Mâcon-Vergisson. Hun wijnen kenmerken zich door hun finesse, elegantie en minerale karakter. De frisse en complexe aroma's maken ze tot een ware beleving voor de smaakpapillen.

Filter
Aflopend sorteren

4 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

4 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst