Salentein Single Vineyard

Salentein Single Vineyard

Salentein Single Vineyard

Salentein Single Vineyard-wijnen zijn een reeks premium wijnen geproduceerd door Bodegas Salentein, een toonaangevende Argentijnse wijnmakerij in de Uco-vallei van de wijnstreek Mendoza. De Single Vineyard-wijnen worden gemaakt van druiven die zijn geteeld op specifieke percelen die zorgvuldig zijn geselecteerd vanwege hun unieke kenmerken en terroir.

Het assortiment omvat een verscheidenheid aan rode wijnen, waaronder Malbec, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir en Merlot, evenals een Chardonnay. De druiven worden met de hand geplukt en zorgvuldig gesorteerd om ervoor te zorgen dat alleen fruit van de hoogste kwaliteit wordt gebruikt in het wijnbereidingsproces.

Het wijnbereidingsproces voor de Single Vineyard-wijnen omvat het rijpen van de wijn in eikenhouten vaten gedurende langere tijd om extra complexiteit en diepte van smaak te geven. De specifieke rijpingstijd en -methode varieert per wijn en vintage, maar kan variëren van 12-24 maanden in Franse eikenhouten vaten.

Het resultaat is een verzameling rijke en volle wijnen met complexe aroma's en smaken die het unieke terroir van elke wijngaard weerspiegelen. De Single Vineyard-wijnen van Salentein staan hoog aangeschreven bij zowel critici als wijnliefhebbers vanwege hun uitzonderlijke kwaliteit en onderscheidend vermogen.

Filter
Aflopend sorteren

4 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

4 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst