Montecillo

Montecillo

Bodegas Montecillo

Montecillo is een gerenommeerde Spaanse wijnmakerij, gelegen in de beroemde wijnregio La Rioja. Montecillo is doordrenkt van traditie en erfgoed, en het vertegenwoordigt de rijke wijntraditie van de La Rioja-regio in Spanje. Met een geschiedenis die teruggaat tot 1874, heeft Montecillo een diepgewortelde betrokkenheid bij het produceren van hoogwaardige Rioja-wijnen.

Een van de kenmerken die Montecillo onderscheidt, is zijn toewijding aan de Tempranillo-druif. Deze nobele druivensoort, die vaak wordt geassocieerd met de Rioja-regio, vormt de basis voor veel van de wijnen die door Montecillo worden geproduceerd. De wijnmakerij put uit zijn diepgaande kennis en ervaring om de intrinsieke kenmerken van Tempranillo te benutten en unieke expressies van de druif te creëren.

Montecillo combineert op harmonieuze wijze traditionele wijnbereidingsmethoden met moderne technologieën. Hierdoor kunnen ze wijnen van hoge kwaliteit produceren die de essentie van de regio weerspiegelen, terwijl ze ook inspelen op evoluerende smaakvoorkeuren en marktontwikkelingen.

De wijnen van Montecillo hebben door de jaren heen aanzienlijke erkenning gekregen binnen de wijnindustrie. Hun inspanningen om kwaliteit, consistentie en vakmanschap te waarborgen, hebben bijgedragen aan het vestigen van een solide reputatie in de wereld van Spaanse wijn.

Filter
Aflopend sorteren

6 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

6 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst