Los Vascos

Los Vascos

Viña Los Vascos

Los Vascos is een Chileense wijnmakerij in de Colchagua-vallei die eigendom is van de Franse wijnmakersfamilie, de Rothschilds. Het wijnhuis werd opgericht in 1988 en is toegewijd aan het produceren van wijnen van hoge kwaliteit die het unieke terroir van de Colchagua-vallei weerspiegelen.

Los Vascos produceert een scala aan wijnen, waaronder Cabernet Sauvignon, Carmenere, Chardonnay en Sauvignon Blanc. Het wijnhuis staat bekend om zijn toewijding aan duurzame landbouwpraktijken, waaronder het gebruik van natuurlijke meststoffen en ongediertebestrijdingsmethoden, en het gebruik van bijen en andere insecten om de wijnstokken te bestuiven.

Een van de bekendste wijnen uit Los Vascos is de Grande Reserve Cabernet Sauvignon, een volle wijn met tonen van bramen, cassis en vanille. Het rijpt 12 maanden in Franse eikenhouten vaten en heeft hoge beoordelingen gekregen van wijncritici.

Een andere opmerkelijke wijn uit Los Vascos is de Le Dix de Los Vascos, een blend van Cabernet Sauvignon, Carmenere en Syrah. Het is een complexe en volle wijn met tonen van zwarte kersen, kruiden en tabak, en wordt 18 maanden gerijpt in Franse eikenhouten vaten.

Los Vascos is een zeer gerespecteerde wijnmakerij die bekend staat om zijn toewijding aan duurzame landbouwpraktijken en het produceren van hoogwaardige wijnen die het unieke terroir van de Colchagua-vallei weerspiegelen.

Filter
Aflopend sorteren

6 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

6 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst