Henri Rebourseau

Henri Rebourseau

Domaine Henri Rebourseau

Domaine Henri Rebourseau is een bekend wijnhuis dat gevestigd is in het hart van de Côte de Nuits in de Bourgogne, Frankrijk. Het domaine staat bekend om zijn langdurige traditie in wijnbouw en wijnproductie, en het heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot het begin van de 20e eeuw. Het wijnhuis is vernoemd naar de familie Rebourseau, die generaties lang betrokken is geweest bij het cultiveren van wijngaarden en het creëren van hoogwaardige Bourgondische wijnen.

De wijngaarden van Domaine Henri Rebourseau bevinden zich in enkele van de meest prestigieuze appellations van de regio, zoals Gevrey-Chambertin en Morey-Saint-Denis. Deze gebieden staan ​​bekend om hun uitstekende terroir en de productie van Pinot Noir-druiven van hoge kwaliteit. Het domaine heeft een diep respect voor het terroir en streeft ernaar om de unieke karakteristieken van elk perceel tot uitdrukking te brengen in hun wijnen.

Domaine Henri Rebourseau staat bekend om zijn traditionele aanpak van wijnbouw en wijnbereiding. Ze hechten veel waarde aan handmatige werkzaamheden in de wijngaarden en minimaliseren het gebruik van chemische middelen. Dit stelt hen in staat om wijnen te produceren die de pure expressie van het terroir weerspiegelen.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.