Rocca di Castagnoli

Rocca di Castagnoli

Rocca di Castagnoli

Rocca di Castagnoli, gelegen in het betoverende hart van de Chianti Classico-regio, is een historisch wijnhuis dat een eeuwenoude erfenis van vakmanschap en passie voor wijnmaken belichaamt. Gelegen in een schilderachtig middeleeuws kasteel op een heuveltop, omringd door uitgestrekte wijngaarden, biedt Rocca di Castagnoli een adembenemend uitzicht op het Toscaanse landschap.

Met een geschiedenis die teruggaat tot de 10e eeuw, heeft Rocca di Castagnoli een diep gewortelde verbinding met het land en de gemeenschap. De wijngaarden van het landgoed, beplant met de klassieke Sangiovese-druif en andere inheemse variëteiten, gedijen in de warme zon en de rijke bodems van de regio, wat resulteert in wijnen van uitstekende kwaliteit en karakter.

Rocca di Castagnoli staat bekend om zijn uitstekende Chianti Classico-wijnen, die de rijke tradities van de regio belichamen en tegelijkertijd een eigentijdse benadering van wijnmaken weerspiegelen. Met een focus op duurzaamheid en respect voor het milieu, streeft het wijnhuis ernaar om wijnen te produceren die niet alleen lekker zijn, maar ook de unieke terroir van de Chianti Classico weerspiegelen.

Filter
Aflopend sorteren

5 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

5 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst