Italiaanse wijnen

Italiaanse wijnen

Italiaanse wijnen

Bent u een liefhebber van Italiaanse wijnen en wilt u deze gemakkelijk online kopen? Dan bent u bij Le Connaisseur aan het juiste adres. Bij ons vindt u de beste Italiaanse wijnen uit diverse streken en van diverse wijnhuizen. Italië is een van de belangrijkste wijn producerende en -exporterende landen van de wereld. Met een productie van ruim 50 miljoen hectoliter wijn per jaar is Italië één van de allergrootste wijn producerende landen ter wereld. In ieder deel van het land wordt wijn geproduceerd. Daardoor is de indeling in wijnregio's van Italië gelijk aan de indeling in regio's van het land. Doordat het land verschillende klimaten kent, koeler en kontinentaler in het noorden, en warmer in het zuiden, zijn er grote verschillen tussen de wijnbouw van diverse regio's.

Ons aanbod aan Italiaanse wijnen bestaat uit Italiaanse rode wijn, Italiaanse witte wijn, Italiaanse rosé wijn en Italiaanse mousserende wijn. Wij verkopen wijn uit alle bekende regio's als bijvoorbeeld Veneto, Toscane, Alto Adige, Piemonte, Puglia en Sicilië.

De beste Italiaanse wijn

Wij krijgen vaak de vraag “Wat is nu de beste Italiaanse wijn?”. Hoewel smaken verschillen, kunnen we wel zeggen dat de volgende wijnen zeer in trek zijn: Barolo, Barbaresco, Brunello di Montalcino, Chianti, Valpolicella en Montepulciano wijn. Kunt u de Italiaanse wijnen die u zoekt niet vinden in ons aanbod? Neemt u dan contact met ons op en wij gaan voor u op zoek!

Filter
Aflopend sorteren

Items 1-30 van 472

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

Items 1-30 van 472

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst