Villa Bucci

Villa Bucci

Villa Bucci

Villa Bucci, gelegen in de regio Marche in het midden van Italië, is een gerenommeerd wijnhuis dat bekend staat om zijn productie van hoogwaardige Verdicchio-wijnen. Het wijnhuis is gevestigd in de heuvels van de Castelli di Jesi, een gebied dat gunstige omstandigheden biedt voor de teelt van de Verdicchio-druif.

Villa Bucci heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot de 18e eeuw en wordt gekenmerkt door een sterke toewijding aan traditie en vakmanschap. De wijngaarden van het wijnhuis worden biologisch verbouwd, met respect voor het milieu en het unieke terroir van de regio.

De focus van Villa Bucci ligt voornamelijk op het produceren van Verdicchio-wijnen van uitzonderlijke kwaliteit. Deze wijnen worden gekenmerkt door hun levendige fruitigheid, frisse zuurgraad en elegante mineraliteit. Villa Bucci Verdicchio's worden beschouwd als enkele van de beste voorbeelden van deze inheemse druivensoort, en ze hebben internationale erkenning gekregen voor hun consistentie en uitmuntendheid.

Met zijn rijke erfgoed, toewijding aan kwaliteit en focus op duurzaamheid, blijft Villa Bucci een vooraanstaand wijnhuis in de regio Marche, en zijn wijnen worden gewaardeerd door wijnliefhebbers over de hele wereld.

Filter
Aflopend sorteren

3 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

3 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst