G.D. Vajra

G.D. Vajra

G.D. Vajra

G.D. Vajra is een toonaangevend wijnhuis gevestigd in het hart van de Barolo-wijnregio in Piemonte, Italië. Opgericht in 1972 door Aldo en Milena Vajra, wordt het wijnhuis nu gerund door hun kinderen Giuseppe, Isidoro en Francesca, die de passie en toewijding van hun ouders voortzetten en een ongeëvenaarde reputatie opbouwen voor uitmuntendheid in de wijnproductie.

G.D. Vajra staat bekend om zijn focus op het produceren van wijnen van uitzonderlijke kwaliteit, die de unieke terroir van Piemonte weerspiegelen. Het wijnhuis bezit wijngaarden verspreid over enkele van de meest gewilde percelen in de regio, waarbij de nadruk ligt op inheemse druivensoorten zoals Nebbiolo, Barbera en Dolcetto.

Het vakmanschap van G.D. Vajra wordt gekenmerkt door een combinatie van traditionele en innovatieve wijnbouwtechnieken, met respect voor de natuurlijke omgeving en het erfgoed van de regio. Het resultaat zijn wijnen van buitengewone complexiteit, elegantie en diepte, die de ware essentie van Piemonte vastleggen.

Van hun verfijnde Barolo's tot hun levendige Barbera's en elegante Dolcetto's, biedt G.D. Vajra een scala aan wijnen die zowel de ervaren wijnliefhebber als de nieuwkomer zullen bekoren. Met een diep respect voor het land en een passie voor wijnmaken, blijft G.D. Vajra een vooraanstaand wijnhuis dat de rijke tradities en het erfgoed van Piemonte hoog houdt, terwijl het tegelijkertijd voortdurend streeft naar innovatie en excellentie.

Filter
Aflopend sorteren

11 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

11 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst