Feudo Antico

Feudo Antico

Feudo Antico

Feudo Antico is een gerenommeerd wijnhuis gelegen in de regio Abruzzo, in het hart van Italië. Het wijnhuis is gevestigd in de provincie Chieti, waar het een lange geschiedenis van wijnbouw en traditie vertegenwoordigt. Feudo Antico is gewijd aan het produceren van hoogwaardige wijnen die het unieke terroir van de regio tot uitdrukking brengen.

Feudo Antico heeft een passie voor het behoud van lokale druivensoorten en werkt nauw samen met wijngaarden die verspreid liggen over de glooiende heuvels van Abruzzo. Het wijnhuis combineert traditionele wijnbouwtechnieken met moderne innovatie om wijnen te creëren die zowel elegant als expressief zijn.

Het assortiment van Feudo Antico omvat een breed scala aan wijnen, waaronder witte, rode en mousserende wijnen. De wijnen weerspiegelen de diversiteit van de regio en tonen de kenmerkende eigenschappen van de druivenrassen die in Abruzzo gedijen.

Feudo Antico streeft naar duurzaamheid en respect voor het milieu in al zijn activiteiten, van de wijngaard tot de wijnkelder. Het wijnhuis heeft een diepe verbintenis met het land en de gemeenschap, en dit komt tot uiting in de kwaliteit en integriteit van zijn wijnen.

Met zijn focus op authenticiteit, vakmanschap en passie voor het land, blijft Feudo Antico een vooraanstaand wijnhuis in Abruzzo, dat wijnen produceert die zowel liefhebbers als kenners weten te bekoren.

Filter
Aflopend sorteren

5 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

5 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst