Steintal

Steintal

Weingut Steintal

Weingut Steintal is gelegen in Klingenberg am Main, tussen Odenwald en Spessart. Hier staat de voormalige wijnmakerij van de stad Klingenberg (de huidige wijnmakerij Steintal) voor duurzame en ecologische wijnbouw in harmonie met de natuur. Op de beschermde steile terrassen, waar al in de 13e eeuw de eerste wijnstokken werden geplant, ligt de focus op Pinot Noir. Ze telen 90% Pinot Noir op in totaal 11 hectare in de drie gemeenten Klingenberg, Großheubach en Bürgstadt.

Met veel zorg en passie is hun doel is het maken wijnen met een koele expressie van fruit, minerale diepte en complexiteit gecombineerd met finesse en elegantie. Duurzaam, ecologisch beheer, lage opbrengsten, 100% met de hand geplukt en zeer voorzichtige verwerking in de kelder.

Weingut Steintal staat bekend om het produceren van biodynamische wijnen van hoge kwaliteit die het unieke terroir van Franken weerspiegelen. Het wijnhuis heeft talloze prijzen en onderscheidingen gewonnen voor hun wijnen en wordt beschouwd als een van de topproducenten in de regio.

Filter
Aflopend sorteren

5 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

5 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst