Phebus

Phebus

Bodegas Phebus

Bodegas Phebus is een wijnmakerij in Mendoza, Argentinië. Het werd in 2003 opgericht door een groep Argentijnse en Franse vrienden die een passie voor wijn deelden. Het wijnhuis richt zich op het produceren van wijnen van hoge kwaliteit die het unieke terroir van de regio tot uitdrukking brengen.

Bodegas Phebus heeft wijngaarden in verschillende regio's van Mendoza, waaronder Luján de Cuyo, Maipú en de Uco-vallei. De wijngaarden van de wijnmakerij bevinden zich op hoogtes variërend van 750 tot 1.200 meter boven zeeniveau en zijn beplant met een verscheidenheid aan druiven, waaronder Malbec, Cabernet Sauvignon, Syrah, Merlot, Chardonnay en Torrontés.

Het wijnbereidingsproces bij Bodegas Phebus combineert traditionele en moderne technieken. Druiven worden met de hand geoogst en zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat alleen fruit van de beste kwaliteit wordt gebruikt. De wijnmakerij gebruikt roestvrijstalen tanks voor de gisting en Franse eikenhouten vaten om de rode wijnen te laten rijpen.

Bodegas Phebus produceert verschillende wijnlijnen, waaronder het vlaggenschip Phebus-lijn, die een Malbec, een Cabernet Sauvignon, een Syrah en een blend genaamd Grand Phebus omvat. De wijnmakerij produceert ook een lijn van cépagewijnen onder het Acrux-label, evenals een lijn van hoogwaardige wijnen met een beperkte productie onder het Gran Reserva-label.

Filter
Aflopend sorteren

13 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

13 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst