Vinos Vintae

Vinos Vintae

Vinos Vintae

Vinos Vintae is een Spaanse wijnmakerij in de regio Navarra in het noorden van Spanje. Het wijnhuis werd opgericht in 1999 met de nadruk op het produceren van wijnen van hoge kwaliteit die het unieke terroir van de regio weerspiegelen. Vintae produceert een reeks wijnen van verschillende druivenrassen, waaronder Garnacha, Tempranillo en Viura.

Een van Vintae's meest populaire wijnen is de Hacienda López de Haro Crianza, een rode wijn gemaakt van een blend van Tempranillo, Garnacha en Graciano druiven. De wijn rijpt 12 maanden in eikenhouten vaten, wat hem een rijke, complexe smaak geeft met tonen van zwarte kersen, vanille en tabak.

Vintae produceert ook een reeks andere wijnen, waaronder de Matsu El Picaro, een rode wijn gemaakt van Tempranillo-druiven van oude druiven, geteeld in de Toro-regio. De wijn rijpt drie maanden in eikenhouten vaten, wat hem een zachte, evenwichtige smaak geeft met tonen van bramen, zwarte kersen en kruiden.

Vintae zet zich in voor duurzame wijnbereidingspraktijken en heeft een aantal initiatieven geïmplementeerd om hun impact op het milieu te verminderen, waaronder het gebruik van hernieuwbare energiebronnen en de implementatie van biologische landbouwpraktijken. Ze werken ook nauw samen met lokale telers om druiven van hoge kwaliteit in te kopen en de lokale economie te ondersteunen.

Filter
Aflopend sorteren

6 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

6 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst