Fontodi

Fontodi

Fontodi

Fontodi, gelegen in het hart van de betoverende Chianti Classico-regio in Toscane, is een vooraanstaand wijnhuis dat bekend staat om zijn toewijding aan excellentie, duurzaamheid en respect voor het land. Al meer dan drie generaties lang heeft de familie Manetti zich toegelegd op het produceren van wijnen van wereldklasse die de unieke terroir van de regio weerspiegelen.

De wijngaarden van Fontodi, gelegen op de zonovergoten heuvels van Panzano, zijn beplant met een zorgvuldig geselecteerde mix van inheemse druivensoorten, waaronder Sangiovese, de koning van de Chianti-druiven. Door biodynamische principes toe te passen en met groot respect voor het ecosysteem, streeft Fontodi ernaar om wijnen te produceren die niet alleen heerlijk zijn, maar ook de unieke kenmerken van het land en de natuurlijke omgeving weerspiegelen.

Fontodi's Chianti Classico's en andere cuvées worden internationaal geprezen om hun elegantie, complexiteit en uitstekende balans. Met een combinatie van traditionele wijnbouwtechnieken en moderne innovatie, slaagt Fontodi erin om wijnen te creëren die zowel de rijke geschiedenis van de regio als de visie van de toekomst belichamen.

Filter
Aflopend sorteren

2 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

2 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst