Michel Arnould

Michel Arnould

Champagne Michel Arnould

Champagne Michel Arnould is een champagnehuis in familiebezit in het dorp Verzenay in de regio Montagne de Reims in Champagne, Frankrijk. Het huis is opgericht in 1860 en is al generaties lang eigendom van de familie Arnould. Het landgoed beslaat ongeveer 12 hectare wijngaarden in Verzenay en het naburige dorp Verzy, met een focus op Pinot Noir-druiven.

Het huis produceert een scala aan champagnes, waaronder vintage en niet-vintage cuvées, evenals een rosé champagne. Hun champagnes staan bekend om hun rijkdom, diepte en complexiteit, met een kenmerkende uitdrukking van Pinot Noir-fruit. Het huis maakt gebruik van traditionele technieken, waaronder vatfermentatie, om hun wijnen te produceren, en al hun champagnes ondergaan langdurige rijping op de droesem om hun diepte en smaak te verbeteren.

Champagne Michel Arnould heeft talloze onderscheidingen en onderscheidingen ontvangen voor hun champagnes, waaronder hoge scores van wijnrecensenten en prijzen op prestigieuze wijnwedstrijden. Het huis is lid van de prestigieuze Union des Maisons de Champagne, die zich inzet voor het promoten van de kwaliteit en het erfgoed van de champagneproductie.

Filter
Aflopend sorteren

2 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

2 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst