Montes

Montes

Vina Montes

Montes is een Chileens wijnhuis dat in 1988 is opgericht door Aurelio Montes en drie andere partners. Het wijnhuis bevindt zich in de Colchagua-vallei, ongeveer 150 km ten zuiden van Santiago, en is toegewijd aan het produceren van wijnen van hoge kwaliteit die het unieke terroir van de regio weerspiegelen.

Montes produceert een breed scala aan wijnen, waaronder Cabernet Sauvignon, Merlot, Carmenere, Syrah, Chardonnay en Sauvignon Blanc. De wijnmakerij staat bekend om zijn toewijding aan duurzaamheid en innovatie bij het maken van wijn en heeft talloze prijzen en onderscheidingen ontvangen van wijncritici.

Een van de beroemdste wijnen van Montes is de Alpha M, een blend van Cabernet Sauvignon, Merlot en Cabernet Franc. Het is een volle wijn met tonen van zwarte kersen, cassis en vanille, en heeft hoge beoordelingen gekregen van wijncritici.

Een andere opmerkelijke wijn uit Montes is de Folly Syrah, gemaakt van 100% Syrah-druiven en 18 maanden gerijpt in Franse eikenhouten vaten. Het is een complexe en volle wijn met tonen van bramen, bosbessen en kruiden, en heeft talloze onderscheidingen en onderscheidingen ontvangen van wijncritici.

Montes produceert ook een reeks biologische en biodynamische wijnen onder het label "Montes Outer Limits". Deze wijnen worden gemaakt met behulp van duurzame landbouwmethoden en weerspiegelen het unieke terroir van de Colchagua-vallei.

Over het algemeen is Montes een zeer gerespecteerde wijnmakerij die bekend staat om zijn toewijding aan duurzaamheid en innovatie bij het maken van wijn, en produceert enkele van de beste wijnen in Chili.

Filter
Aflopend sorteren

25 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
 1. -10%
  Montes Alpha Carmenère
  Normale prijs € 17,50 Speciale prijs € 15,75
 2. -10%
  Montes Alpha Chardonnay
  Normale prijs € 17,50 Speciale prijs € 15,75
 3. -10%
  Montes Limited Selection Chardonnay
  Normale prijs € 11,95 Speciale prijs € 10,75
 4. -10%
 5. -7%
  Montes Twins Red Blend
  Normale prijs € 11,50 Speciale prijs € 10,75
Filter
Aflopend sorteren

25 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst