Béatrice & Pascal Lambert

Béatrice & Pascal Lambert

Domaine Béatrice en Pascal Lambert

Domaine Béatrice et Pascal Lambert is een wijnmakerij in familiebezit in de Loire vallei, Frankrijk. De wijngaard is gelegen in de AOC (Appellation d'Origine Contrôlée) Chinon, die bekend staat om het produceren van enkele van de beste Cabernet Franc-wijnen ter wereld.

Béatrice en Pascal Lambert cultiveren hun wijngaarden met behulp van biologische en biodynamische landbouwmethoden, waardoor de druiven hun terroir tot uitdrukking kunnen brengen en authentieke wijnen kunnen produceren. Ze oefenen ook met de hand oogsten, natuurlijke fermentatie met inheemse gisten en veroudering in eikenhouten vaten om hun wijnen te maken.

Hun wijnportfolio omvat een reeks rode en rosé Chinon-wijnen, evenals een witte wijn gemaakt van Chenin Blanc druiven. De Chinon wijnen staan bekend om hun elegante en complexe smaakprofielen, met tonen van rood fruit, kruiden en een subtiel mineraal karakter. De witte wijn is knisperend en verfrissend, met aroma's van citrus en witte bloemen.

Domaine Béatrice et Pascal Lambert's inzet voor duurzame wijnbereiding heeft hen erkenning opgeleverd in de wijnindustrie, en hun wijnen hebben talloze prijzen en onderscheidingen ontvangen van zowel critici als consumenten.

Filter
Aflopend sorteren

2 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

2 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst