Vicente Gandia

Vicente Gandia

Bodegas Vicente Gandia

Vicente Gandia is een Spaanse wijnproducent gevestigd in de stad Ontinyent, in de provincie Valencia. Het bedrijf werd opgericht in 1885 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste wijnproducenten in Spanje en exporteert wijnen naar meer dan 90 landen.

Vicente Gandia bezit meer dan 1.800 hectare wijngaarden verspreid over heel Spanje, onder meer in de regio's Utiel-Requena, Valencia, Alicante en Rioja. De wijngaarden zijn aangeplant met verschillende druivenrassen, waaronder Tempranillo, Bobal, Garnacha, Monastrell en Cabernet Sauvignon.

Het bedrijf produceert een breed scala aan wijnen, waaronder rode, witte, rosés en cava's. Enkele van hun meest populaire wijnen zijn het Hoya de Cadenas-assortiment, dat bestaat uit rode, witte en roséwijnen gemaakt van op het landgoed geteelde druiven in Utiel-Requena, en het Nebla-assortiment, dat wijnen uit de regio Valencia omvat.

Vicente Gandia zet zich in voor duurzame wijnbereidingspraktijken en heeft een aantal initiatieven geïmplementeerd om hun impact op het milieu te verminderen. Ze hebben ook talloze onderscheidingen en erkenningen ontvangen voor hun wijnen, waaronder verschillende gouden medailles op internationale wijncompetities.

Filter
Aflopend sorteren

10 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

10 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst