Paxton

Paxton

Paxton

Paxton is een vooraanstaand biologisch wijnhuis gevestigd in McLaren Vale, een gerenommeerd wijngebied in Zuid-Australië. Het wijnhuis is opgericht door David Paxton, een pionier op het gebied van biologische wijnbouw in Australië, die al sinds 1979 wijngaarden beheert en wijn produceert.

Wat Paxton onderscheidt, is hun sterke toewijding aan duurzaamheid en biologische landbouwpraktijken. Alle wijngaarden van Paxton zijn gecertificeerd biologisch en worden beheerd met een holistische benadering van wijnbouw, waarbij het ecosysteem en de biodiversiteit worden gerespecteerd en bevorderd.

De wijngaarden van Paxton beslaan een verscheidenheid aan terroirs in McLaren Vale, van kustvlaktes tot hoger gelegen heuvels, waardoor ze een breed scala aan druivensoorten kunnen telen en diverse wijnstijlen kunnen produceren. Ze hebben een sterke focus op duurzame wijnbouwpraktijken, zoals het gebruik van organische meststoffen, natuurlijke onkruidbestrijding en waterbehoud.

Met hun toewijding aan biologische wijnbouw, respect voor het milieu en streven naar uitmuntendheid, blijft Paxton een toonaangevend wijnhuis in McLaren Vale en een voorloper op het gebied van duurzame wijnbouwpraktijken in Australië.

Filter
Aflopend sorteren

5 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

5 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst