Soucherie

Soucherie

Château Soucherie

Château Soucherie is een wijndomein in de Franse Loire-vallei, gelegen in de gemeente Beaulieu-sur-Layon. Het kasteel dateert uit de 18e eeuw en is omgeven door 28 hectare wijngaarden.

Het domein is eigendom van de familie Beguinot, die het in 2007 overnam. Sindsdien hebben ze fors geïnvesteerd in de wijngaarden en de wijnmakerij. De wijnen van Château Soucherie worden nu gewaardeerd door wijnliefhebbers over de hele wereld.

De wijngaarden van Château Soucherie zijn gelegen op kalkhoudende kleibodem met stenen. Dit terroir is ideaal voor de teelt van Chenin Blanc en Cabernet Franc, de twee druivenrassen die op het domein worden verbouwd.

De wijnmakerij van Château Soucherie is modern en uitgerust met de nieuwste technologieën. Dit zorgt ervoor dat de wijnen van het domein van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn.

Het Château Soucherie-team wordt geleid door wijnmaker Thibaud Boudignon. Boudignon is een jonge en getalenteerde wijnmaker die gepassioneerd is over het maken van wijnen van hoge kwaliteit.

Filter
Aflopend sorteren

7 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

7 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst