Sella Mosca Vermentino di Sardegna

Sella Mosca Vermentino di Sardegna

Sella Mosca Cannonau di Sardegna Riserva

Sella Mosca Cannonau di Sardegna Riserva

Sella Mosca Terre Bianche Torbato

€ 17,50
SKU
TP331314
Sella Mosca Terre Bianche Torbato is beschikbaar om te kopen in verhogingen van 6

Sella Mosca Terre Bianche

Terre Bianche Alghero Torbato is een witte wijn geproduceerd door Tenuta Sella & Mosca in de regio Alghero, Sardinië, Italië. Deze wijn is gemaakt van de Torbato-druivensoort, die voornamelijk voorkomt in de regio Alghero. Torbato is een inheemse Sardijnse druivensoort en staat bekend om zijn unieke karakter en aromatische eigenschappen.

Sella Mosca Terre Bianche Alghero Torbato heeft een heldere strogele kleur. Het heeft een intens aroma van bloemen, citrusvruchten en kruiden, met subtiele minerale tonen. De wijn heeft een levendige zuurgraad en een frisse, elegante smaak. Het heeft een medium body en een aanhoudende afdronk.

Sella Mosca is een gerenommeerd wijnhuis dat bekend staat om zijn toewijding aan het behoud van inheemse Sardijnse druivensoorten en het produceren van wijnen die de terroir van de regio weerspiegelen. Terre Bianche Alghero Torbato is een voorbeeld van hun vakmanschap en de expressie van de unieke Torbato-druif.

Wijn - Spijs

Deze wijn is een uitstekende keuze voor liefhebbers van witte wijnen die op zoek zijn naar iets unieks en authentieks. Het gaat goed samen met visgerechten, zeevruchten, wit vlees en lichte kazen.

Sella Mosca Terre Bianche Torbato

Sella Mosca Terre Bianche Torbato is een heerlijke Italiaanse witte wijn uit Sardinië Italië. Deze wijn is gemaakt door wijnhuis Sella & Mosca van Torbato druiven.

Aanbevolen serveer temperatuur tussen de 10°C en 12°C.

Sella & Mosca

Tenuta Sella & Mosca is een bekend wijnhuis gevestigd in de regio Sardinië, Italië. Het wijnhuis heeft een rijke geschiedenis en is opgericht in 1899 door twee Piemontese avonturiers, Erminio Sella en Edgardo Mosca. Sindsdien is het uitgegroeid tot een gerenommeerde producent van kwaliteitswijnen. Tenuta Sella & Mosca bezit uitgestrekte wijngaarden in de regio Alghero, gelegen aan de noordwestkust van Sardinië. Het wijnhuis staat bekend om zijn inzet voor het behoud van inheemse druivensoorten en de productie van wijnen die de unieke terroir van de regio weerspiegelen.

De wijnen van Tenuta Sella & Mosca staan bekend om hun uitstekende kwaliteit, expressieve karakter en vermogen om de typiciteit van de Sardijnse wijnen over te brengen. Ze worden geproduceerd met respect voor traditie, maar met moderne vinificatietechnieken om de beste resultaten te behalen. Het wijnhuis streeft naar duurzaamheid en maakt gebruik van milieuvriendelijke landbouwpraktijken in hun wijngaarden. Ze hebben ook een indrukwekkende wijnkelder waarin de wijnen worden gerijpt voordat ze worden vrijgegeven.

Tenuta Sella & Mosca wijnen worden wereldwijd gewaardeerd en hebben talloze onderscheidingen ontvangen voor hun consistentie en kwaliteit. Ze zijn een uitstekende keuze voor wijnliefhebbers die op zoek zijn naar de unieke smaken en karakteristieken van de Sardijnse wijnen.

Meer informatie
Product Sella Mosca Terre Bianche Torbato
Land Italië
Producent - Brand Tenute Sella Mosca
Type wijn Wit
Regio Sardinië
Druivensoort Overige druiven wit
Prijs per fles € 17,50
Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl
Minimum aantal 1