Torre del Falasco Valpolicella Ripasso Superiore

Torre del Falasco Valpolicella Ripasso Superiore (doos van 6 flessen)

Corte Giara Pinot Grigio

Corte Giara Pinot Grigio (doos van 6 flessen)

Corte Giara Chardonnay (doos van 6 flessen)

€ 53,70
SKU
SL-1900

Corte Giara Chardonnay

Is een heerlijke Italiaanse witte wijn uit de regio Veneto. Deze wijn is gemaakt door wijnhuis Corte Giara - Allegrini van Chardonnay druiven.

Corte Giara

Het Corte Giara project startte in 1989 in Veneto en richt zich op alle wereldmarkten. Het is het resultaat van een samenwerking tussen de familie Allegrini en een selecte groep wijnbouwers. De wijngaarden hebben diepe, vruchtbare bodems die zeer geschikt zijn voor Veronese-druiven en voor sommige internationale variëteiten. Het idee is om een "elke dag" wijnen aan te bieden die respect voor traditie verenigd met een moderne, eclectische en internationale aanpak. Kwaliteits wijnen die typisch helder, aromatisch en gemakkelijk te drinken zijn, gericht op een jonge klantenkring die op zoek is naar kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

Corte Giara Chardonnay

Corte Giara Chardonnay, een Italiaanse witte wijn uit Veneto, is intens strogeel van kleur met gouden schitteringen. Intens aromatisch met florale en fruitige tonen. Fris en zacht, karaktervol, lekker fruitig en goed in balans (zuur / fruit).

Wijn - Spijs

Heerlijke wijn bij sushi en sashimi (voorzichtig met ingelegde gember en wasabi!), allerlei zeevruchten, kreeft met zachte paprika’s op zijn Catalaans; gravad lax (gemarineerde zalm met dille), tonijn tartaar; couscous met vis en schelp/schaaldieren. Zachte, romige kazen.

Meer informatie
Product Corte Giara Chardonnay
Land Italië
Producent Corte Giara
Type Witte wijn
Regio Veneto
Druivensoort Chardonnay
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 8,95
Voor Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl