Corte Giara Chardonnay

Corte Giara Chardonnay (doos van 6 flessen)

Corte Giara Ripasso Valpolicella Classico Superiore

Corte Giara Ripasso Valpolicella Classico Superiore (doos van 6 flessen)

Corte Giara Pinot Grigio (doos van 6 flessen)

€ 87,00
SKU
SL-1902

Corte Giara Pinot Grigio

Is een heerlijke Italiaanse witte wijn uit de regio Veneto. Deze wijn is gemaakt door wijnhuis Corte Giara - Allegrini van Pinot Grigio druiven.

Corte Giara

Het Corte Giara project startte in 1989 in Veneto en richt zich op alle wereldmarkten. Het is het resultaat van een samenwerking tussen de familie Allegrini en een selecte groep wijnbouwers. De wijngaarden hebben diepe, vruchtbare bodems die zeer geschikt zijn voor Veronese-druiven en voor sommige internationale variëteiten. Het idee is om een "elke dag" wijnen aan te bieden die respect voor traditie verenigd met een moderne, eclectische en internationale aanpak. Kwaliteits wijnen die typisch helder, aromatisch en gemakkelijk te drinken zijn, gericht op een jonge klantenkring die op zoek is naar kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

Corte Giara Pinot Grigio

Deze Italiaanse witte wijn is helder strogeel van kleur. Florale tonen van groen wijnblad en acacia bloemen. Fris en droog, karaktervol en (h)eerlijk, goed in evenwicht. In de mond elegant en zuiver, met een volle, ronde en sappige smaakindruk tot de laatste slok.

Wijn - Spijs

Heerlijk bij mixed-grill van zeevis, kruidige en pittige zeevruchten, zeebaars in zoutkorst. Paella met kip, vis en zeevruchten. Kip in salade met walnoten en tropisch fruit. Zachte, romige kazen.

Meer informatie
Product Corte Giara Pinot Grigio
Land Italië
Producent Corte Giara
Type Witte wijn
Regio Veneto
Druivensoort Pinot Gris
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 14,50
Voor Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl