Wijs en Zonen Ceylon Orange Pekoe

Wijs en Zonen Ceylon Orange Pekoe (4 pakken thee van 227 gram)

Wijs en Zonen Darjeeling Melange

Wijs en Zonen Darjeeling Melange (4 pakken thee van 227 gram)

Wijs en Zonen Earl Grey (4 pakken thee van 227 gram)

€ 44,50
SKU
Wijs0007
Wijs en Zonen Earl Grey (4 pakken thee van 227 gram) is beschikbaar om te kopen in verhogingen van 1

Wijs en Zonen Earl Grey Thee

Wijs en Zonen Earl Grey is gemaakt van prachtige theesoorten uit Assam en Darjeeling, zorgvuldig gearomatiseerd met een ‘nature identical’ Bergamot-olie. Dit is een milde zwarte thee met een vrij krachtige citrus-achtige nasmaak.

Earl Grey-thee heeft een kenmerkend bloemen- en citrusaroma en de smaak wordt vaak beschreven als rijk, gedurfd en verfrissend. De thee wordt meestal gemaakt met behulp van een mix van hoogwaardige zwarte theebladeren, die vervolgens op smaak worden gebracht met olie van bergamot.

Deze olie van bergamot, is afgeleid van de schil van de bergamot-sinaasappel, een kleine citrusvrucht die voornamelijk in Italië en Frankrijk wordt verbouwd. De olie wordt door middel van koude persing uit de schil gehaald en tijdens het mengproces aan de theebladeren toegevoegd.

Earl Grey-thee wordt genoten door theedrinkers over de hele wereld en kan worden gezet met water dat is verwarmd tot ongeveer 95°C (203°F) en 3-4 minuten moet trekken. Het kan gewoon worden geconsumeerd, of met een scheutje melk en suiker, afhankelijk van de persoonlijke smaak.

Koninklijke Wijs & Zonen Thee

Wijs & Zonen is een ontzettend leuk en boeiend theebedrijf door de vele, soms tientallen jaren bestaande, (internationale) relaties met klanten, leveranciers en collega-bedrijven. Nog steeds heeft men veel klanten in heel Europa.

In 1792 begon de familie Wijs een handel in koffie en thee. In 1828 opende de familie een zaak in Amsterdam, waar mensen van heinde en verre kwaliteits koffie en thee kwamen halen. Het winkelpand zit er nog steeds, maar sinds November, 2006 zit Wijs & Zonen op een prachtige nieuwe lokatie.

Wijs & Zonen thee wordt verkocht in Europa, Japan en in de Verenigde Staten. De geuren van de Wijs-mélanges zijn ongelooflijk teder en intens!

Meer informatie
Product naam Wijs en Zonen Earl Grey Thee
Aantal 4