Wijs en Zonen Breakfast Melange

Wijs en Zonen English Breakfast (4 pakken thee van 227 gram)

Wijs en Zonen Earl Grey

Wijs en Zonen Earl Grey (4 pakken thee van 227 gram)

Wijs en Zonen Ceylon Orange Pekoe (4 pakken thee van 227 gram)

€ 43,80
SKU
Wijs0006
Wijs en Zonen Ceylon Orange Pekoe (4 pakken thee van 227 gram) is beschikbaar om te kopen in verhogingen van 1

Wijs en Zonen Ceylon Orange Pekoe

Wijs en Zonen Ceylon Orange Pekoe bevat een van de beste theekwaliteiten van Sri Lanka. De jonge blaadjes krijgen na het fermenteren een licht oranje kleur en geven een zeer geurige en fijne smaak. Afkomstig van hoog gelegen plantages in het Nuwara Elya gebied. De bladgrootte is mooier en daardoor is de smaakervaring intenser.

De thee kan puur of met melk en suiker worden geconsumeerd, afhankelijk van de persoonlijke voorkeur. Het wordt vaak gebrouwen met water dat is verwarmd tot ongeveer 95°C (203°F) en 3-4 minuten heeft laten trekken. Ceylon Orange Pekoe-thee wordt vaak gedronken als ochtend- of middagdrankje en kan worden gecombineerd met een verscheidenheid aan zoete of hartige snacks.

Deze thee is een populaire keuze voor theedrinkers die houden van een sterke en smaakvolle kop thee. Het is ook een goede keuze voor diegenen die de voorkeur geven aan thee met weinig cafeïne, aangezien Ceylon-thee doorgaans minder cafeïne bevat dan andere soorten zwarte thee.

Koninklijke Wijs & Zonen Thee

Wijs & Zonen is een ontzettend leuk en boeiend theebedrijf door de vele, soms tientallen jaren bestaande, (internationale) relaties met klanten, leveranciers en collega-bedrijven. Nog steeds heeft men veel klanten in heel Europa.

In 1792 begon de familie Wijs een handel in koffie en thee. In 1828 opende de familie een zaak in Amsterdam, waar mensen van heinde en verre kwaliteits koffie en thee kwamen halen. Het winkelpand zit er nog steeds, maar sinds November, 2006 zit Wijs & Zonen op een prachtige nieuwe lokatie.

Wijs & Zonen thee wordt verkocht in Europa, Japan en in de Verenigde Staten. De geuren van de Wijs-mélanges zijn ongelooflijk teder en intens!

Meer informatie
Product naam Wijs en Zonen Ceylon Orange Pekoe Thee
Aantal 4