Wijs en Zonen Afternoon Blend

Wijs en Zonen Afternoon Blend (4 pakken thee van 227 gram)

Wijs en Zonen Ceylon Orange Pekoe

Wijs en Zonen Ceylon Orange Pekoe (4 pakken thee van 227 gram)

Wijs en Zonen English Breakfast (4 pakken thee van 227 gram)

€ 43,80
SKU
Wijs0005
Wijs en Zonen English Breakfast (4 pakken thee van 227 gram) is beschikbaar om te kopen in verhogingen van 1

Wijs en Zonen English Breakfast Thee 

De melange van thee die in Breakfast Melange-thee wordt gebruikt bevat een mix van hoogwaardige zwarte thee uit verschillende regio's, zoals Assam, Ceylon en Kenia. Deze theeën staan bekend om hun volle en robuuste smaken, die helpen om de thee een sterke en bevredigende smaak te geven.

Breakfast Melange-thee wordt vaak geconsumeerd met melk en suiker, wat helpt om de sterke smaak van de thee in evenwicht te brengen en een romige en zoete smaak te geven. 

Deze thee is een populaire keuze voor theedrinkers die een sterke en smaakvolle thee willen om hun dag te beginnen. Het wordt vaak gedronken als ochtenddrankje en kan worden gecombineerd met een verscheidenheid aan ontbijtproducten, zoals toast, eieren en spek. De thee is ook een goede keuze voor degenen die van een sterker kopje thee houden, omdat het een rijke en bevredigende smaak geeft die kan helpen om de zintuigen wakker te maken en energie te geven voor de komende dag.

Koninklijke Wijs & Zonen Thee

Wijs & Zonen is een ontzettend leuk en boeiend theebedrijf door de vele, soms tientallen jaren bestaande, (internationale) relaties met klanten, leveranciers en collega-bedrijven. Nog steeds heeft men veel klanten in heel Europa.

In 1792 begon de familie Wijs een handel in koffie en thee. In 1828 opende de familie een zaak in Amsterdam, waar mensen van heinde en verre kwaliteits koffie en thee kwamen halen. Het winkelpand zit er nog steeds, maar sinds November, 2006 zit Wijs & Zonen op een prachtige nieuwe lokatie.

Wijs & Zonen thee wordt verkocht in Europa, Japan en in de Verenigde Staten. De geuren van de Wijs-mélanges zijn ongelooflijk teder en intens!

Meer informatie
Product naam Wijs en Zonen English Breakfast Thee
Aantal 4